Eigersund parkering

Bobilparkering

Bobilparkering i Egersund

Eigersund Parkering KF tilbyr bobilparkering på 2 steder i nærhet til Egersund Sentrum.

Disse er ment å være parkeringsplasser for bobiler, ikke campingplasser. Derfor er det tilrettelagt for strøm, men det er ikke muligheter for tømming eller tilgang på vann. Pris kr 250,- pr døgn, eller kr 30,- pr time.

Bobilparkering i Egersund

In english

We have 2 areas with marked spaces for caravans, both  with less than 5 minutes walk to the town centre. See below for coordinates.

These are marked for overnight stays, with necessary space betweeen them. The area is a caravan parking area, not a caravan camp.  Consequently we have  power outlets, but no waste disposal or sanitary facilities. Price kr 250,- pr day, or kr 30,- pr hour.

Sokndalsveien

Plassene er merket med tilstrekkelig avstand slik at det kan overnattes. Dette er ment å være en parkeringsplass for bobiler, ikke en campingplass. Derfor er det tilrettelagt med uttak for strøm, men det er ikke muligheter for tømming eller tilgang på vann.

Gruset

Plassene er merket med tilstrekkelig avstand slik at det kan overnattes. Dette er ment å være en parkeringsplass for bobiler, ikke en campingplass. På Gruset er det 12 plasser for bobiler. Disse er skråstilte og merket med gult. Plassene ligger sentralt med 5 minutters gange til Egersund sentrum. Strøm inngår i prisen.

Perrongen

Plassene er merket med tilstrekkelig avstand slik at det kan overnattes. Dette er ment å være en parkeringsplass for bobiler, ikke en campingplass. På Perrongen er det 12 plasser for bobiler. Plassene er merket med gult. Plassene ligger sentralt like ved Gruset, med 5 minutters gange til Egersund sentrum. Strøm inngår i prisen.

Hjem | Priser | Skjema | Soneparkering | Sentrumsparkering |